Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/gwconsulting.bg/wp-content/themes/jupiter/framework/includes/minify/src/Minifier.php on line 227 Специализирано бизнес, управленско и финансово консултиране

Бизнес, управленско и финансово консултиране

teamsГудуил Консултинг ЕООД е регистрирана в България през 2010г. като част от международната консултантска организация Goodwill Consulting Plc. развиваща дейността си в Централна и Югоизточна Европа.

Организацията има дългогодишен опит в предоставянето на консултантски услуги за бизнеса вкл. разработването и изпълнението на европроекти по Оперативните програми на ЕС. Goodwill Consulting Plc. разполага с над 400 експерта и служителя оказали активна консултантска помощ на значителен брой дружества от различни сектори в икономиката за подобряване на техния бизнес и ефективност.

За периода от 2010 година до края на 2018 година, Гудуил Консултинг ЕООД успешно е развивала своята дейност основно в разработването и изпълнението на европроекти и други инструменти на ЕС, като за периода сме подготвили и изпълнили 4 500 европроекта, а размера на одобрените субсидии възлиза на над 430 000 000 лева.

Най-голямото ни предимство са нашите експерти, които са привлечени от различни държавни и общински структури, финансови институции и научни звена, което е от изключителна полза за нашите клиенти и е гаранция за качеството на техния труд. Благодарение на опита, професионализма и всеотдайността им, съотношението на успешно реализираните инвестиции (проекти) през (евро)програмите на ЕС е 93%.

След успешния старт на Гудуил Консултинг ЕООД през 2010 година, предлаганите качествени консултантски услуги са основата на динамичното ни развитие. За много кратко време открихме регионални офиси в град Варна (2011г.) и Стара Загора (2012г.). През май 2012 г. създадохме дъщерно дружество – Гудуил Енерджи ЕООД с основен предмет на дейност консултации в сферата на инженеринга, – енергийно обследване и енергийната ефективност, ВЕИ и др.

През 2016г. Гудуил Енерджи ЕООД придоби дяловете на Енергийно Ефективни Системи ЕООД, превръщайки се в единствената в бранша международна компания с лиценз за извършване на енергийни одити на промишлени сгради и системи, внедряване на система за енергиен мениджмънт в предприятията и разработване и внедряване на стандарти ISO 9001, 14001, 18001 и 50001.

Предлаганите от нас комплексни консултантски услуги значително допринасят за повишаване на икономическата ефективност на нашите клиенти.

Вашият бизнес може да бъде представен в Румъния, Унгария, Хърватска по убедителен и професионален начин, за да можете да стъпите на международни пазари с коректни и надеждни партньори и да разширите листата си на производството и услугите си след спечелване на обществени поръчки и зад граница.

Дълбоко убедени сме, че развитието на бизнеса е средство за положителна промяна на света, както и че не може да се прави добър бизнес с неподходящи хора. Ние мислим за малките, но и за големите. Най-лесният начин да научиш нещо ново, е да го направиш.

Така че, просто го направи!

С увереността, която носи дългогодишният ни опит и експертиза в бизнес процесите и задълбочените познания като консултанти по Европейско и донорско финансиране, в края на 2017г. Goodwill Consulting Plc. разшири своята гама от консултантски услуги с изготвяне на маркетингови и комуникационни стратегии, пазарни проучвания, подготовка и участие в обяви за обществени поръчки, управленско консултиране, реструктуриране и др.

В процеса на нашата работа установихме, че във всяко едно дружество възникват три основни въпроса:

  • Как да развием бизнеса и увеличим продажбите?

  • Как да подобрим ефективността?

  • Как да финансираме нашите идеи?

В отговор на тези основни въпроси, Гудуил Консултинг ЕООД структурира за Вас своите услуги в три основни направления: